Föltider!

Vårsolen skiner och nu börjar också fölen titta fram! Passa på att kolla in det här: Pavo har ett S.O.S.kit “en räddare i nöden” för de fall då stoet inte klarar sig.

 

Det innehåller fölmjölk, antikroppar och en nappflaska för att klara det nyfödda fölet med råmjölk i 48 timmar. Om återförsäljaren inte har det hemma går det bra att beställa direkt från Pavo och de levererar med DHL inom 24 timmar eller mot en extra avgift samma dag.

 

Mer information om produkten finner du här.

 

 

/Jessica


Spikat!

Onsdagen den 1 april kommer vi att köra en Påsklovsclinic hemma på gården. Det finns då möjlighet att ta del av hur jag tränar hästarna i trick och frihetsdressyr och samtidigt ställa frågor till mig. I lusthuset intill paddocken kommer det att bjudas på fika. Så, kika in på vår Facebooksida Nordsvenska Oden för mer info och anmälan.

 

Den 1 maj är det dags för årets första uppvisning. Oden och jag kommer den 1 maj att ha uppvisning i trick och frihetsdressyr i paddocken på Huseby Bruk. Håll utkik på Facebooksidan för exakt tid, men boka in dagen redan nu!

 

Dagen efter, den 2 maj är det dags för Nordfjordkampen dressyr utanför Kristianstad i Skåne. Dit kommer jag åka både med Oden och Nitro. Nytt för i år är att min medryttare kommer starta Oden i en klass. Det ska bli jättespännande då det enbart är jag som har tävlat honom tidigare.

 

Vidare väntar jag spänt på besked om eventuellt kommande uppvisningar, till dess fortsätter vi träna för fullt på hemmaplan!

 

 

/Jessica


Tävla med Pavo!

Just nu har Pavo en tävling på Facebook där man kan vinna en privatlektion för Alexander Zetterman! Var med och tävla du också! Du hittar tävlingen här.
 
 
 
Lycka till!
 
/Jessica

Mycket på gång!

Japp, så är det! Så här års brukar de flesta uppvisningar och tävlingar spikas och det är precis där vi är nu! Så fort jag vet mer säkert lovar jag att dela med mig! Håll utkik!



/Jessica

RSS 2.0