Elin och Oden

Igår var jag och en jobbarkompis ute och körde en sväng med träningsvagnen. Prinsen skötte sig finfint. På kvällen var det dags för partaj i Vislanda. Idag när jag väl hade vaknat gick jag ut i trädgården och njöt av solen i min brassestol. Sedan var det hög tid att cykla till Oden. Elin kom ut till stallet tidigt på kvällen. Det var jättemysigt, vi hade ju inte setts på över en vecka. Hon fick ta en tur på prinsen i skogen medan jag cyklade bredvid.











/Jessica

Liseberg och Tyrolen

Igår hade jag en hästfri dag, det kändes konstigt men jag vet ju att prinsen min var i goda händer! Tidigt på morgonen åkte jag och mina jobbarkompisar till Liseberg där vi spenderade 7 timmar innan vi tröttnade på att köa. Dessutom hade vi alla ganska ont i både fötter och ben efter att ha irrat omkring som små barn! Vi hade jättetrevligt och var helnöjda med dagen. På kvällen, direkt efter jag hade kommit hem bytte jag om och drog på fest. Det var dans till Playtones i Tyrolen utanför Alvesta. Även kvällen blev jättelyckad och det var en trött Jessica som kröp ner i sängen mitt i natten... Idag har jag varit och pysslat om Oden riktigt ordentligt samt varit ute på ca 1 timmes körtur. Han var så fin och snäll att köra, min älskade prins!


Vi två <3

/Jessica

Vinna vill man......



Jag är med och tävlar, vill du också så klicka här!!!  http://dressyrmupparna.se/tavling-vinn-en-ridbage/9035#respond

Må gott!!!

Underbar dag!

Idag har jag varit på en jättemysig utflykt med mammi och pappi, tack fina ni för allt! Vi åkte till Börjes där jag fick handla lite saker, det var min födelsedagspresent! Inne i hästaffären hittade jag ett pannband till prinsen, back on trackpaddar (som jag tänkt köpa så länge), hönät, flugmedel och hästgodis med äppelsmak. Inne i den stora butiken köpte jag ett regnställ till mig själv, ett paraply (hart slarvat bort mitt gamla) och en jättefin ljuslykta som nu står på golvet i min hall! Vi glömde såklart inte räkmackorna, det är ett måste när man åker till Börjes, gott och billigt!





I morgon har husse morfar hand om prinsen eftersom jag ska roa mig på Liseberg hela dagen!

/Jessica

Bilder från gårdagen!

Lånade lite bilder från Fridas blogg!


Frida och hennes Kalle


Jag och Kalle




Jag visar hur jag kommer upp på min prins!




Frida och Oden

/Jessica


Lååååååååååång dag!

Idag var det en lugn dag på jobbet, jag och Frida slutade lite tidigare och gav oss ut på äventyr! Jag berättar mer i morgon för nu är John Blund på väg till Lekaryd med raska steg...


En favorit <3

/Jessica

Jobb, jobb och JOBB!

Det känns som att jag jobbar mest hela tiden... Jag hinner självklart ta hand om min fina prins också, men mycket mer än så har det inte varit de senaste dagarna! Jag jobbade natten till idag (måndag), kvällen idag och i morgon ringer klockan strax innan 05.00 för jag börjar 06.00. Efter nattpasset på onsdag är jag däremot lite långledig, skööööönt! På torsdag ska jag till Börjes med mammi och pappi, det kommer bli helmysigt! Jag ska köpa regnkläder och flugmedel, och vem vet kanske det säljer sig något mer till mig?! Börjes är alltid lika kul och deras räkmackor är både billiga och goda, det gillar vi verkligen! På fredag åker vi till Liseberg, jag och mina fantastiska jobbarkompisar, weee! Det går lite lättare att jobba när man har så mycket kul att se fram emot! :)



Hmmm, undrar om vi vågar...?

Idag red jag ut en sväng på prinsen som kändes jättefin och lydig. Igår blev det en lugnare barbackatur i skogen. I lördags hade Oden en skön vilodag eftersom vi var iväg på uppvisning i fredags. I morgon eftermiddag ska vi nog ut på en lite längre skogstur, min prins och jag!


Jag kollade förresten igenom gamla bilder och hittade den här från april 2009, Oden hade precis lärt sig vinka. Vad tiden går fort när man har roligt! Min prins är mitt allt <3

/Jessica

Bilder från uppvisningen!


Jag red in på banan där jag hoppade av och tog av Oden tränset. Publiken verkade inte veta vad vi höll på med eller vad de skulle få se! :)





















































Foto: Elin Bengtsson

/Jessica

En riktigt lyckad uppvisning!

Min älskade prins slutar aldrig att förvåna mig! Han skötte sig precis lika bra som hemma och brydde sig inte alls om att det var massa folk och hästar överallt, han gjorde sina konster som om han aldrig hade gjort något annat! Det verkade som att Oden min njöt lite av uppmärksamheten!



Foto: Elin Bengtsson

Mer bilder kommer i helgen, nu måste jag sova eftersom det endast blev 2 timmars sömn efter nattens jobb och ikväll väntar jobb igen!

/Jessica

Regn och nattjobb

Huuuu vilket ruskväder vi har haft idag! Jag jobbade till 06.00 i morse och somnade inte förrän efter 07.00 och vaknade 14.30 igen, då var jag i alla fall utvilad! :) Det blev en kortare barbackatur på prinsen idag. Oden min skötte sig superfint och lyssnade jättebra på småsmå hjälper! Senare ikväll bakade jag drömtårta och åkte till mormor och morfar för att fika, de blev så glada så, jag bara älskar dem! Ännu senare blev det filmmys med några tjejkompisar och nu väntar sängen närsom. I morgon ska bästa sis och jag förbereda allt inför fredagens uppvisning. Vi ska till Nottebäck, Norrhult på premieringen och göra uppvisning i pausen. Det ska bli superkul att komma dit igen eftersom vi nu har varit där två år i rad, tredje gången gillt säger man väl?! :)


Min duktiga prins gillar att visa upp sig, på fredag gäller det!!!

/Jessica

Jobb igen, körtur och bryggmys!

Idag jobbade jag mitt första pass efter 3,5 veckors semester. Det var väl inte jätteskoj, men det gick ganska bra i alla fall. Jag var toktrött när klockan ringde vid 04.00, men strax innan 05 var jag på jobbet, och visst är det kul att träffa arbetskompisarna igen! Jag slutade redan vid lunchtid och då bjöd jag Elin på lite pasta och köttfärssås innan vi cyklade till stallet för att pyssla om prinsen. Vi tog en ganska lång och härlig körtur! Elin plockade smultron och hallon utmed vägkanten, gott, somrigt och jättemysigt! Kvällen avslutade jag och två tjejkompisar på bryggan här hemma i Lekaryd. Det blev lite kvällsmat, en öl och massa prat! Behöver jag säga att jag älskar sommaren?


Min trygga bruna häst!


Så här glad blir en prins av att se sin matte! <3

/Jessica

Uppvisning inbokad!

Jihooo! Skojskoj!


Eurohorse 2010, vår första stora uppvisning :)

/Jessica

FILM - Trick med prinsen



/Jessica

Bilder från igår!



















Foto: Elin Bengtsson

/Jessica

Smakprov

Det blev även lite bilder igår från när jag red, här får ni ett smakprov så länge :)

 

/Jessica

Vill ni se?

Ja, vill ni se ett nytt filmklipp på mig och Oden? Var ett tag sedan jag la ut något sådant...



/Jessica

Tidningen Nordsvensken

Igår fick jag reda på att Oden och jag visst var med i senaste numret av tidningen Nordsvensken! Jag har själv inte sett reportaget än, men skoj i alla fall! :) Bilden var från MILA-mässan i Malmö, där var vi i mars och gjorde uppvisningar!





/Jessica

Öland, hovslagare och mer bilder!

Idag tog jag, min jobbarkompis Frida och Josse min volvo till Öland för att bada i havet och steka i solen, helt underbart! Det känns som att man verkligen får passa på när det är bra väder och när semestern börjar lida mot sitt slut. Elin var gullig och hjälpte mig med Oden idag, hovslagaren skulle ju komma och fixa hovar och dojjor. Hon red även ut en tur på prinsen i skogen och allt hade gått fint! Det var faktiskt första gången någonsin som någon red Oden utan att jag var där (jag är lite smålöjlig med att låna ut honom, jag vet), men det kändes jättebra för jag litar så på min alldeles egna hästtjej!!! Nu ska jag fortsätta njuta av min semester! Här får ni fler bilder från i lördags!


Jag och canvastavlan som jag fick i födelsedagspresent av mormor och morfar!

























Foto: Karin Jacobsson Cadbrand

/Jessica

Överraskningsuppvisning

Igår på dagen hade jag kalas för familjen. Efter fika och presentöppning överraskade jag med en uppvisning! Jag och Elin hade ridit ner Oden och gömt honom i en box i stallet jämte huset där jag bor. Ingen anande någonting och det blev verkligen lyckat! Prinsen min var superduktig!































Foto: Elin Bengtsson

/Jessica

På väg till Falsterbo!

Nu har vi passerat Malmö, Emma och jag! Det blir en dag på Falsterbo Horse Show! Vi har presskort så det känns riktigt lyxigt! Imorgon blir det födelsedagsfest hos mig och det kommer att vara westerntema!!! /Jessica

Fler bilder från den 29 juni!










Haha jag tror min häst spelar död?


Smidigheten själv...




Min skitgris...


Oden säger tack och hej för denna gång! :)

Foto: Elin Bengtsson

/Jessica

För att jag fyller år idag!



/Jessica

Tappsko och High Chaparral

Igår tappade Oden en sko, höger bak. Så himla typiskt! Jag joppas verkligen att hovslagaren kan komma ut så snart som möjligt och fixa till det. Igår fick jag inte tag på honom utan får göra nya försök idag. Nu ska jag upp till stallet för att flytta Oden till sommarhagen, han har sovit i vinterhagen inatt. Han gör det ibland för att han inte ska käka så himla mycket gräs, han blir ju tjock bara man säger ordet gräs till honom! ;) Sedan ska jag åka till High Chaparral med några kompisar för att kolla på westerntävlingarna som är i full gång där, samt dricka öl, jag tror det blir en bra dag! Jag kommer hem i morgon igen!



/Jessica

RSS 2.0