• bloglovin
  • Ligg!

    Idag har jag haft fullt upp precis som igår och det kommer att bli likadant i morgon och på torsdag också. Puh, det tar tid att skriva arbete, ha praktik, jobba och sköta om Oden, men det är framförallt Oden som ger mig all energi så jag orkar med livet och alla dess måsten!!! Idag hann vi med lite trickträning innan mitt jobb kallade. Vet ni en sak, vi har fortsatt att träna på "ligg" som vi började med i somras och det har gått lite trögt nu i vinter, men i söndags verkade det som att allt släppte, Oden låg ner på kommando, flera gånger! Han gjorde det igår och idag IGEN! Snart tror jag att han börjar förstå tricket ordentligt bra! Odens framsteg gör mig så lycklig!

    Igår var faktiskt Lokaltidningen i Alvesta ute hos mig och Oden och tog bilder samt intervjuade mig inför den kommande uppvisningen på Mila-mässan i Malmö. Jag längtar som en tok till fredag för då kommer text och bilder ut på lokaltidningens hemsida, och var så säkra, jag kommer att länka här i bloggen! =) Nästa torsdag, den 24 mars, kommer papperstidningen ut!



    /Jessica
  • bloglovin

  • Kommentarer
    Postat av: Samanta

    Sv: Åh vad roligt för er! Speciellt att få synas lite i lokaltidningen måste ju vara spännande. När är mässan i Malmö? Jag bor i Helsingborg, så det är inte så långt dit! :)

    2011-03-15 @ 23:01:22
    URL: http://samantas.blogg.se/
    Postat av: Josäfin :>

    Åh vad roligt! :D

    Ni är så duktiga :')

    2011-03-16 @ 19:34:59
    URL: http://jossanamigo.blogg.se/
    Postat av: Maja

    Gudars så gulligt! :)

    2011-03-16 @ 21:52:32
    URL: http://maaija.blogg.se/
    Postat av: Lisaaa

    Vilken härlig blogg, helt otroligt vad duktiga du och Oden är :)!!

    2011-03-18 @ 14:52:02
    URL: http://islandsheestar.blogg.se/

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0