Mycket har hänt...

Oj, 2013 är förbi! Tiden har gått riktigt fort och det har hänt så mycket på ett enda år. I våras skrev jag mitt examensarbete om ämnesintegrering i skolan som tillslut blev ca 90 sidor långt och innehöll två olika stora undersökningar. I början av juni godkändes mitt examensarbete och jag tog examen från lärarutbildningen efter 4,5 års studier. Under sommaren sökte jag jobb och blev erbjuden lite olika tjänster, det blev verkligen bra tillslut! Nu jobbar jag heltid på en högstadieskola där jag trivs! Jag träffade dessutom min andra hälft på midsommarafton och sedan dess har vi hängt ihop!
 
Den största förändringen skedde den 1 december 2013. Då flyttade jag från min lägenhet till en gård med eget stall osv. Det innebar att även Oden flyttade och för första gången i mitt liv kunde jag se min älskade häst i hagen från fönstret. Känslan var och är fortfarande helt fantastisk! Efter flytten började vi bygga om boxarna i stallet och resultatet blev superbra! När stallet stod klart skulle jag egentligen ha lånat en häst av en kompis så Oden skulle slippa vara själv i stallet. Men då dök annonsen på nordsvensken Nitro (född 2011 e. Ynar 1819) upp, både jag och morfar föll direkt och vi åkte ca 40 mil hemifrån för att hälsa på Nitro och hoppades på att han skulle vara en bra häst för mig och Oden. Nitro var ännu finare och trevligare i verkligheten och det sa klick på en gång! Två dagar innan julafton åkte vi och hämtade hem älskade Nitro, så nu har jag två fantastiska bruna nordsvenskar i mitt egna stall! Tanken är att i framtiden kunna använda Oden och Nitro till parkörning, härligt va?
 
Nitro var mycket välhanterad och väl förberedd för inridning och inkörning. Ingen hade dock suttit på honom, men nu är han insutten och jag skrittar honom själv på gårdsplanen hemma och lite grann på grusvägen neråt byn. Jag trodde aldrig jag skulle hitta en häst som var lika lättlärd som Oden, men jag hade fel! Nitro har faktiskt redan lärt sig att vinka på kommando och jag hoppas han ska kunna lära sig ännu mer trick i framtiden!
 
Nitro
 
Nitro
 
På väg hem!
 
Hemma!
 
Oden och Nitro.
 
Julhästar!
 
Första promenaden utanför gårdsplanen.
 
Lycka!
 
 
/Jessica

RSS 2.0