Så fint!!!

Vet ni vad jag hittade idag?! Kolla in denna länk http://welshcob.bloggplatsen.se/2011/09/26/6322732-jessica-med-nordsvenska-oden/ så får ni se! Jag blev jätteglad och lite rörd av att läsa inlägget, vilka fina ord! :)

För övrigt mår både Oden och jag fint. Förra veckans tenta kändes bra och en ny delkurs har nu startat. Jobbet rullar på som vanligt om kvällarna. Jag försöker hinna träffa familj och vänner så mycket jag bara kan för att riktigt njuta av hösten som snart blir till vinter... Prinsen och jag är mest ute i skogen på underbara turer, mest barbacka! Idag tricktränade vi igen (det var ett bra tag sedan sist) och red lite utan sadel och träns, allt sitter som en smäck! Oden är så oerhört tacksam att jobba med, när han har lärt sig något så sitter det och han glömmer aldrig, min älskade bruna springare!


Min Oden har lite picknick utanför hagen en solig höstdag!

/Jessica


Paus...

Japp, jag pausar från bloggandet, jag har ändå inga spektakulära grejer att skriva om, dessutom hinner jag inte uppdatera så mycket som jag skulle vilja. Just nu har jag verkligen fullt upp med tentaplugg dag ut och dag in... Jag skriver när jag har tid och lust!/Jessica


Dagens körtur!
En prins och hans tjejer!

/Jessica

Veckan har rullat på!

Ja ibland känns det som att tiden går extra fort! I veckan har jag hunnit med föreläsningar, cykelexkursion, jobb tre kvällar, lite plugg och givetvis har prinsen fått sin tid varje dag! En dag var jag i skidbacken och klättrade med honom, en annan dag var vi ute barbacka och bara myste. Igår körde morfar och jag en sväng med träningsvagnen och finselen som vi har fixat till. Det gick hur bra som helst, vår prins är bara för snäll! Idag är jag ledig både från universitet och jobb, har dock pluggat lite nu under förmiddagen. Strax väntar stallet, jag tror det blir en härlig skogstur i eftermiddag!
Prinsen efter en blöt dag i hagen!

/Jessica


Fullt upp...

Som vanligt när höstterminen sätter igång har jag fullt upp! Det blir inte många lediga stunder när man både ska jobba, plugga och ta hand om sin pålle. Oden har en lite lugnare period nu utan inplanerade tävlingar eller uppvisningar. Jag rider/kör dock honom regelbundet! I lördags var jag i Ullared och Elin passade prinsen, ibland är det skönt att ha en "hästfri" dag, men som vanligt kunde jag inte hålla mig helt från stallet och Oden så jag åkte dit en runda på kvällen! :) Igår var morfar och jag ute och körde med maratonvagnen, Oden skötte sig superbra! Idag får han en vilodag eftersom han har fått väldigt mycket motion senaste veckan!

Jag har förresten glömt att visa er resultaten från DM:et den 28 augusti, så här kommer det!

Resultat körning
1. Åke Peterson, 123 straffpoäng
2. Rolf Wester, 173 straffpoäng
3. Zinita Ekfeldt, 373 straffpoäng, 1 uteslutning
4. Jerry Freij, 752 straffpoäng, 1 uteslutning
5. Maria Wieslander - utesluten
6. Annika Svensson - utesluten
Resultat ridning
1. Jessica Jacobsson, 187 straffpoäng
2. Maria Wieslander, 188 straffpoäng
3. Matilda Svensson, 194 straffpoäng
4. Hanna Gustafsson, 155 straffpoäng, 1 uteslutning
5. Birgitta Karlsson, 502 straffpoäng, 1 uteslutning
6. Maria Swanson - utesluten

/Jessica


Vad har vi gjort de senaste dagarna?

Jo, igår efter föreläsningen red jag ut barbacka en sväng i skogen och Oden verkade hur nöjd som helst. Det blev ett ganska lugnt pass, vi njöt mest av tillvaron i skogen, mysigt! Idag runt lunchtid red jag ut ca 1 timme. Vi jobbade en hel del med galoppen och prinsen var pigg och glad! I morse var jag på föreläsning och nu har jag pluggat lite hemma. Om en liten stund är det dags att köra till jobbet. En helt vanlig dag i mitt liv alltså... Vad har ni hittat på denna torsdag?


Picknick i vår kompis trädgård, tummen (hoven) upp för äppelträd!

/Jessica


RSS 2.0