• bloglovin
 • Sweden International Horse Show - onsdagen

  Natten på hotellet gick bra, trots lite väl mjuka sängar. På onsdagsförmiddagen var det dags för Owe-träning igen. Oden fixade det lysande inne på stora arenan även den här gången. Dock hade nu några hästar börjat stirra lite på framridningen vilket Oden påverkades ganska mycket av. Det var väldigt trångt med alla rashästar som skulle gå i rasparaden, vagnar, islandshästar, lusitanos, shetlandsponnyer, voltigehästar som skulle longeras mm. Ett par hästar framför Oden kunde inte stå stilla och Oden blev därför också lite nervös och kände sig nog ganska inträngd mellan staketet och alla vagnar. Han gjorde inte så mycket mer än att trampa runt lite på stället. Det var dock tillräckligt för att jag som matte skulle känna att han inte var helt nöjd med tillvaron på framridningen.
   
  Senare under helgen visade det sig att han inte alls brydde sig om att det var trångt inne på framridningen, utan det som påverkade honom negativt var de nervösa hästarna som hoppade runt lite inne på framridningen. På lördagen och söndagen fick vi nämligen rida in ENSAMMA inför en stor publik på den stora arenan och då var det andra showhästar samt tävlingshästar inne på framridningen. Dessa hästar var stencoola trots det begränsade utrymmet och Oden var som en filbunke (som han brukar vara på hemmaplan och på uppvisningar.)
   
  På onsdagkvällen fick vi möjlighet att träna lite i mässpaddocken inför de uppvisningar vi skulle ha där fredag-söndag. Alla trick satt som en smäck och jag bubblade av lycka och stolthet inombords. När vi hade sagt godnatt till Oden begav vi oss till Solna centrum för att hitta en restaurang där köket hade öppet längre än till 21:00. Det blev en trevlig middag tillsammans med Hanna och hennes medhjälpare. Hanna hade också med sig sin nordsvensk till SIHS och visade dressyr på medelsvår nivå i mässpaddocken samt deltog i julshowen.
   
   
  Oden visar ett av sina trick på framridningen.
   
   
  Träning i paddocken - stegra.
   
   
  Bergsgeten satt också.
   
   
  Bergsgeten och puss samtidigt.
   
   
  Vinka.
   
   
  Perfekt storlek på paddocken för att visa trickträning.
   
  Snart får ni läsa om torsdagen som bjöd på genrep och mässpremiär. /Jessica
   
 • bloglovin

 • Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback
  RSS 2.0