• bloglovin
 • Sweden International Horse Show - tisdagen

  Som många av er vet, har vi precis kommit hem från Friends Arena och Sweden International Horse Show (SIHS). Detta är något av det häftigtaste jag har upplevt tillsammans med Oden. Allt var som en flickdröm som plötsligt slog in. Ett par dagar framöver kommer ni att få ta del av SIHS 2014 från vårt perspektiv.
   
  Måndag eftermiddag och kväll den 24 nov sprang jag och min hästskötare Elin fram och tillbaka här på gården för att se till att allt som skulle med upp till Stockholm packades ner i rätt väskor. Runt midnatt var vi klara och gick och la oss för att sova i ett par timmar innan klockan ringde. Vid 04-tiden släppte vi ut alla hästar utom Oden som vi borstade, flätade och gjorde iordning för ca 6 timmars resa i transport. Strax efter 05 rullade vi mot huvudstaden och det visade sig att det skulle gå jättebra att köra upp. Väl i Solna fick vi köra några rundor innan vi hittade rätt infart till arenan. Vi lastade av Oden och promenerade en sväng med honom innan han fick gå in i sin nyströdda box på mässan. Allt var så stort och det tog lite tid innan vi hade gått runt allt och lärde oss att hitta.
   
  På eftermiddagen var det dags för den första träningen inför Klostershowen med Owe Sandström. Oden skötte sig jättefint och verkade inte bry sig alls om att vara inne på den stora arenan med den gigantiska ledskärmen. Senare på kvällen tränade vi ännu en gång, tillsammans med alla de andra hästarna som skulle vara med i showen. Även kvällsträningen gick fint.
   
  På kvällen var vi alla helt slut och efter att ha fått lite mat i magen checkade vi in på hotellet. När vi hade installerat oss dök vi rakt ner i säng för att vara någorlunda utvilade inför onsdagen.
   
   
  Första gången inne på stora arenan.
   
   
  Utanför monterboxarna på mässan.
   
   
  Oden äter kvällsmat första kvällen.
   
  Första dagen på Friends Arena var fantastisk, precis som de andra dagarna som ni kommer att få läsa om inom kort.
   
  /Jessica
 • bloglovin

 • Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback
  RSS 2.0